Leia Leigh syntyi pieneen perheeseen suuressa kaupungissa. Leian isä oli toivoton Star Wars -fanaatikko, ja nimesikin tyttärensä erään kyseisen elokuvan hahmon mukaan. Isä kutsuikin tytärtään jatkuvasti prinsessa Leiaksi. Leialle syntyi myöhemmin pikkuveli, joka sai nimensä samaisen elokuvan mukaansa, hänet nimettiin Luke Leighiksi. 


Leia ei pitänyt kaupungissa asumisesta niinkään. Hän kaipasi luonnon rauhaa, muttei silti kestänyt ajatusta täydellisestä eristäytymisestä. Jo ennen kuin hän valmistui koulustaan, Leia oli päättänyt muuttaa Sunset Valleyyn. Vanhemmat tukivat tyttärensä päätöstä, vaikka tämä tarkoittikin sitä, että Leiaa näkyisi hyvin harvoin, sillä Sunset Valley sijaitsi kaukana suuremmista kaupungeistä. Vanhemmat olivat myös huolissaan siitä, miten heidän pieni prinsessansa pärjäisi suuressa maailmassa.

Vaan ongelmaa ei ollut, sillä Leia tapasi vielä kaupungissa eläessään Lauri Lintukallion, johon tyttö rakastui päätä pahkaa. He päättivät jo teineinä muuttavansa yhdessä koulun jälkeen Sunset Valleyyn. Kumpikin kävi ahkerasti töissä, jotta saisivat tienattua edes jonkinlaisen pesämunan. He muuttivatkin halpaan ja valmiiksi kalustettuun taloon Sunset Valleyssa.


Leia oli aina ollut luonteeltaan huumorintajuinen. Hän myös perhekeskeisenä ihmisenä kaipasi itselleen suurta perhettä ympärilleen. Hän oli siisti ja ruokavirtuoosi, joten perhe pysyisi ravittuna ja puhtaana. Leia rakasti myös ulkoilmaa, joten hän olikin ulkoilmasim. Suurin haave Leialla oli, että hän osaisi valmistaa kaikki ruuat.


Lauri oli vanhempiensa ainoa lapsi. Hänen isänsä kuoli nuorena, ja äidin täyty elättää itsensä ja poikansa, vaikka tienasi hyvin vähän. Lauri kuitenkin arjen sankarina auttoi äitiään huolehtimaan kaikesta. Kätevänä siminä myös korjaustyöt luonnistuivat. Hänessä oli myös hieman työnarkomaanin vikaa, joten hän pärjäsi koulussa erinomaisesti. Hän oli Leian tapaan perhekeskeinen mutta myös karismaattinen. Lauri tahtoi edetä bisnesuralla.

 Leia



Lauri


Muutettuaan Sunset Valleyyn, molempien oli hankittava töitä. Leia valitsi alakseen sotilas, vaikka hänestä kokkia odotettiinkin. Lauri ryhtyi haaveidensa mukaan bisnesalalle.

Eräänä iltana töiden jälkeen Lauri ehdotti, että he lähtisivät yhdessä rannalle. Leia innostui ajatuksesta, sillä hän rakasti rantaa! Kuin lennosta pari päätti olevansa treffeillä.




Herrasmiehenä Lauri ojensi rakkaalleen kukkakimpun. Laurilla oli mielessään myös jotain muutakin. Taskun pohjalla poltteli eräs pieni rasia, joka kuitenkin sisälsi niin suuren kysymyksen, niin suuren muutoksen koko loppuelämäksi...



 Lauri oli miettinyt kosintaa jo seurustelun alkuajoista asti, sillä hän tahtoi perheen, ja hän tahtoi sen nimenomaan Leian kanssa. Laurin onneksi Leialla oli ollut samanlaisia ajatuksia, joten hän suostui Laurin kosintaan miettimättä hetkeäkään.












Kihlaparin päivät lipuivat normaalisti. He tapasivat ystäviään, kävivät töissä ja ruokailivat yhdessä. Laurin ystävystyä pomonsa Günther Goottilan kanssa, hänestä tuli yhden tähden julkkis. Eipä aikaakaan, kun hän tutustui uusiin ihmisiin ja hänen hyvä maineensa kiiri eteenpäin. Piankos Laurista tuli kahden tähden julkkis!


Kihlapari oli päättänyt järjestää häänsä viikonloppuna kun kummallakin olisi vapaapäiviä. Perjantaina järjestettiin siis polttarit!




Polttareissa muuten niin rauhallinen Leia innostui hyppäämään keittiön työtasolle ja aloittamaan tanssinsa!

Nähtäväksi jää, selviävätkö Lauri ja Leia seuraavana päivänä missä kunnossa todistajien eteen solmimaan avioliiton.